
Fekete-fehér szörnyecske-puding



Hozzávalók
Üvegtál: kb. 1,2 literes
Szörnyecskékhez:
Pudinghoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és lassú tűzön gőz fölött megolvasztjuk. A cukorszemeket a tortabevonóval a mini négercsókokra és az Oreo® kekszekre „ragasztjuk”. A pillecukor egyik oldalát belemártjuk a tortabevonóba, és szintén cukorszemekkel díszítjük. A „szörnyecskéket” tányéron hideg helyre tesszük, hogy a tortabevonó megszilárduljon.
Puding:
A vanília- és a csokipudingot a csomagoláson feltűntetett módon megfőzzük, majd még melegen felváltva üvegtálkába rétegezzük úgy, hogy a csokipudinggal zárjuk le. Csak röviddel tálalás előtt tesszük a tetejére az Oreo® kekszet, hogy a szörnyecskék ne süllyedjenek bele a pudingba. A szörnyecskéket elosztjuk a kekszeken.
Tipp:


Fekete-fehér szörnyecske-puding
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Üvegtál: kb. 1,2 literes
Szörnyecskékhez:
Pudinghoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tortabevonót durvára aprítjuk, és lassú tűzön gőz fölött megolvasztjuk. A cukorszemeket a tortabevonóval a mini négercsókokra és az Oreo® kekszekre „ragasztjuk”. A pillecukor egyik oldalát belemártjuk a tortabevonóba, és szintén cukorszemekkel díszítjük. A „szörnyecskéket” tányéron hideg helyre tesszük, hogy a tortabevonó megszilárduljon.
Puding:
A vanília- és a csokipudingot a csomagoláson feltűntetett módon megfőzzük, majd még melegen felváltva üvegtálkába rétegezzük úgy, hogy a csokipudinggal zárjuk le. Csak röviddel tálalás előtt tesszük a tetejére az Oreo® kekszet, hogy a szörnyecskék ne süllyedjenek bele a pudingba. A szörnyecskéket elosztjuk a kekszeken.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?