sütniJó!
Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gluténmentes márványkuglóf

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gluténmentes márványkuglóf

250 g Schar Mix C
250 g margarin
250 g cukor
5 tojás
3 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
30 g kakaó
porcukor ízlés szerint
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az enyhén felvert tojást (az egész tojást, nem csak a fehérjét) és egyenletesre keverjük. Beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport és elkeverjük. A masszát kettéosztjuk, az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport, majd jól elkeverjük. Kivajazzuk és kilisztezzük a kuglófformát és váltakozva hozzáadjuk a két masszát. Előmelegített sütőben (170 fokon gáz sütőben 3 fokozat) kb. 50 percig sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
51 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
64 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!