sütniJó!
Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gluténmentes márványkuglóf

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gluténmentes márványkuglóf

250 g Schar Mix C
250 g margarin
250 g cukor
5 tojás
3 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
30 g kakaó
porcukor ízlés szerint
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az enyhén felvert tojást (az egész tojást, nem csak a fehérjét) és egyenletesre keverjük. Beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport és elkeverjük. A masszát kettéosztjuk, az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport, majd jól elkeverjük. Kivajazzuk és kilisztezzük a kuglófformát és váltakozva hozzáadjuk a két masszát. Előmelegített sütőben (170 fokon gáz sütőben 3 fokozat) kb. 50 percig sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-12-04
0 Kedvelés

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában

Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!