
Gombás tészta



Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Adjuk hozzá a tésztát és alacsony hőfokon, fedővel lefedve 15-20 percig pároljuk, időnként megkeverve.
Közben mossuk meg a metélőhagymát, és vágjuk apró darabokra.
Sózzuk, keverjük bele a metélőhagymát, és azonnal tálaljuk a gombás tésztát.
Tipp:


Gombás tészta
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Adjuk hozzá a tésztát és alacsony hőfokon, fedővel lefedve 15-20 percig pároljuk, időnként megkeverve.
Közben mossuk meg a metélőhagymát, és vágjuk apró darabokra.
Sózzuk, keverjük bele a metélőhagymát, és azonnal tálaljuk a gombás tésztát.
Tipp:

Legújabb cikkek

Befőzés indul! Tartósítási kisokos
Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.


Süssünk hatékonyan, kevesebb mosogatással!
Bárcsak az a fránya mosogatás elmaradhatna sütés után! Szerencsére létezik pár praktika az elmosogatásra váró eszközök számának csökkentésére, mutatjuk!


5 kedvelt alaptészta, számtalan lehetőség
Egy sokoldalúan felhasználható alaprecept ismerete kincs a konyhában, hiszen a variációk száma szinte végtelen. Cikkünkben 5 méltán népszerű tésztafajtát szedtünk csokorba.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?