Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán serpenyős zöldség

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

50 g kesudió
100 g mogyoróhagyma
600 g sárga paprika
400 g cukkini
400 g csiperkegomba
400 g cseresznyeparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt bors
curry
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kesudiót bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni. A mogyoróhagyma héját lehúzzuk, majd felkockázzuk. Eltávolítjuk a paprika megházát, majd csíkokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, és szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és szintén szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és elfelezzük.

Elkészítés:

Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk. A mogyoróhagymát, a paprikát és a cukkinit kb. 5 percig pároljuk benne. Adagonként hozzáadjuk a gombát, a zöldséget sóval és borssal fűszerezzük, és kb. 6 perc alatt fedő alatt majdnem készre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és kb. 2 perc alatt felmelegítjük. A vegán tepsis zöldséget sóval, borssal és curryvel ízesítjük, majd Creme VEGA-val és kesudióval tálaljuk.

Tippek:

A vegán tepsis zöldséget ízlés szerint megszórhatjuk friss zöldfűszerekkel.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.
A Vegán serpenyős zöldség friss, ropogós hozzávalókból a legfinomabb.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!