Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán serpenyős zöldség

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

50 g kesudió
100 g mogyoróhagyma
600 g sárga paprika
400 g cukkini
400 g csiperkegomba
400 g cseresznyeparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt bors
curry
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A kesudiót bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni. A mogyoróhagyma héját lehúzzuk, majd felkockázzuk. Eltávolítjuk a paprika megházát, majd csíkokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, és szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és szintén szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és elfelezzük.

Elkészítés:

Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk. A mogyoróhagymát, a paprikát és a cukkinit kb. 5 percig pároljuk benne. Adagonként hozzáadjuk a gombát, a zöldséget sóval és borssal fűszerezzük, és kb. 6 perc alatt fedő alatt majdnem készre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és kb. 2 perc alatt felmelegítjük. A vegán tepsis zöldséget sóval, borssal és curryvel ízesítjük, majd Creme VEGA-val és kesudióval tálaljuk.

Tippek:

A vegán tepsis zöldséget ízlés szerint megszórhatjuk friss zöldfűszerekkel.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.
A Vegán serpenyős zöldség friss, ropogós hozzávalókból a legfinomabb.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!