
Vegán serpenyős zöldség



Hozzávalók
50 g kesudió
100 g mogyoróhagyma
600 g sárga paprika
400 g cukkini
400 g csiperkegomba
400 g cseresznyeparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
só
frissen őrölt bors
curry
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Elkészítés
Előkészítés:
A kesudiót bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni. A mogyoróhagyma héját lehúzzuk, majd felkockázzuk. Eltávolítjuk a paprika megházát, majd csíkokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, és szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és szintén szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és elfelezzük.
Elkészítés:
Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk. A mogyoróhagymát, a paprikát és a cukkinit kb. 5 percig pároljuk benne. Adagonként hozzáadjuk a gombát, a zöldséget sóval és borssal fűszerezzük, és kb. 6 perc alatt fedő alatt majdnem készre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és kb. 2 perc alatt felmelegítjük. A vegán tepsis zöldséget sóval, borssal és curryvel ízesítjük, majd Creme VEGA-val és kesudióval tálaljuk.
Tippek:
A vegán tepsis zöldséget ízlés szerint megszórhatjuk friss zöldfűszerekkel.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.

Kedvencnek jelölöm

Vegán serpenyős zöldség
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
50 g kesudió
100 g mogyoróhagyma
600 g sárga paprika
400 g cukkini
400 g csiperkegomba
400 g cseresznyeparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
só
frissen őrölt bors
curry
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A kesudiót bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni. A mogyoróhagyma héját lehúzzuk, majd felkockázzuk. Eltávolítjuk a paprika megházát, majd csíkokra vágjuk. A cukkinit megmossuk, és szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és szintén szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és elfelezzük.
Elkészítés:
Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk. A mogyoróhagymát, a paprikát és a cukkinit kb. 5 percig pároljuk benne. Adagonként hozzáadjuk a gombát, a zöldséget sóval és borssal fűszerezzük, és kb. 6 perc alatt fedő alatt majdnem készre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, és kb. 2 perc alatt felmelegítjük. A vegán tepsis zöldséget sóval, borssal és curryvel ízesítjük, majd Creme VEGA-val és kesudióval tálaljuk.
Tippek:
A vegán tepsis zöldséget ízlés szerint megszórhatjuk friss zöldfűszerekkel.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.
A vegán tepsis zöldséghez tálaljunk bagettet vagy rizst.

Legújabb cikkek
1

Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

2

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

3

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?