Gumicukor házilag
Hozzávalók
Gumicukor házilag
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, a habot a tetejéről egy kanállal leszedjük.
Bonbonformába vagy jégkocka tartóba adagoljuk és hagyjuk kihűlni.
Kb. 5-6 órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Ha nincs formánk, öntsük a zselét egy közepes méretű jénaiba és ha kihűlt, egy éles késsel vágjuk kockára.
Ajándéknak is nagyszerű. A gyerekek is imádják. Nem olyan kemény, mint a bolti cukorka.
Gumicukor házilag
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, a habot a tetejéről egy kanállal leszedjük.
Bonbonformába vagy jégkocka tartóba adagoljuk és hagyjuk kihűlni.
Kb. 5-6 órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Ha nincs formánk, öntsük a zselét egy közepes méretű jénaiba és ha kihűlt, egy éles késsel vágjuk kockára.
Ajándéknak is nagyszerű. A gyerekek is imádják. Nem olyan kemény, mint a bolti cukorka.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
2023. March. 27. 08:54
2023. March. 28. 09:10
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?