 
                Gyors kávé-kókuszlikőr
 20-40 perc között
                        20-40 perc között
                     Könnyen elkészíthető
                        Könnyen elkészíthető
                     kb. 2 üveg (500 ml)
                            kb. 2 üveg (500 ml)
                        Hozzávalók
                                        150 g Dr. Oetker Tortabevonó ét
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        400 ml habtejszín
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        120 g cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        125 ml kávé (eszpreszó)
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        200 ml kókuszlikőr
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés:
                                    A tortabevonót vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk fel a tejszínhabot, a cukrot, a kávét és a vaníliás cukrot. Adjuk hozzá a tortabevonót és olvasszuk fel benne. Vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a kókuszlikőrt, és öntsük az előkészített üvegekbe. Rázzuk jól össze a keveréket. 
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
                            Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tipp:
                                    A kávé-kókuszlikőr hűtőszekrényben kb. 2 hétig eláll.
                                
                             Nincs értékelve
                            
                                Nincs értékelve
                            
                        
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                     
                                            
                 
                                            Gyors kávé-kókuszlikőr
Hozzávalók
kb. 2 üveg (500 ml) elkészítéséhez
                                        400 ml habtejszín
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        120 g cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                                                    
                                        125 ml kávé (eszpreszó)
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        200 ml kókuszlikőr
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
                                    A tortabevonót vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk fel a tejszínhabot, a cukrot, a kávét és a vaníliás cukrot. Adjuk hozzá a tortabevonót és olvasszuk fel benne. Vegyük le a tűzhelyről és adjuk hozzá a kókuszlikőrt, és öntsük az előkészített üvegekbe. Rázzuk jól össze a keveréket. 
Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
                            Tároljuk a kávé-kókuszlikőrt a tálalásig a hűtőszekrényben. Tálalás előtt ismét jól rázzuk fel.
Tipp:
                                    A kávé-kókuszlikőr hűtőszekrényben kb. 2 hétig eláll.
                                
                             
                                            Legújabb cikkek
    1
                         
            
     
            Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
 
                    
    2
                         
            
     
            Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
 
                    
    3
                         
            
     
            Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
 
                     
                     
                    
 Italok
                                    Italok
                                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         Belépés Facebook fiókkal
                                Belépés Facebook fiókkal
                             Belépés Google fiókkal
                                Belépés Google fiókkal
                            
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?