Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyors szőlős lepény

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyors szőlős lepény

35 dkg jó minőségű leveles tészta
0,5 l tej
10 dkg cukor
20 dkg szőlő vagy más bogyós gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

25x35 cm tepsi

Elkészítés

A tésztát kinyújtjuk és a széleit 1 cm vastagon levágjuk majd a tésztát a tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk és a levágott széllel körberakjuk (peremet készítünk) majd 180 'C sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsiből kivéve, kihűtjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.

Tálalás

Kb. 10 -12 szelet
Gyors szőlős lepény Gyors szőlős lepény

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!