Gyors szőlős lepény
Hozzávalók
Gyors szőlős lepény
35 dkg jó minőségű leveles tészta
0,5 l tej
1 tasak Dr. Oetker Prémium Puding Bourbon vaníliás
10 dkg cukor
20 dkg szőlő vagy más bogyós gyümölcs
Elkészítés
Előkészítés
25x35 cm tepsi
Elkészítés
A tésztát kinyújtjuk és a széleit 1 cm vastagon levágjuk majd a tésztát a tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk és a levágott széllel körberakjuk (peremet készítünk) majd 180 'C sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsiből kivéve, kihűtjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.
Tálalás
Kb. 10 -12 szelet
Kedvencnek jelölöm
Gyors szőlős lepény
Hozzávalók
Gyors szőlős lepény
35 dkg jó minőségű leveles tészta
0,5 l tej
10 dkg cukor
20 dkg szőlő vagy más bogyós gyümölcs
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
25x35 cm tepsi
Elkészítés
A tésztát kinyújtjuk és a széleit 1 cm vastagon levágjuk majd a tésztát a tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk és a levágott széllel körberakjuk (peremet készítünk) majd 180 'C sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsiből kivéve, kihűtjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.
Tálalás
Kb. 10 -12 szelet


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?