Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyors szőlős lepény

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Gyors szőlős lepény

35 dkg jó minőségű leveles tészta
0,5 l tej
10 dkg cukor
20 dkg szőlő vagy más bogyós gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

25x35 cm tepsi

Elkészítés

A tésztát kinyújtjuk és a széleit 1 cm vastagon levágjuk majd a tésztát a tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk és a levágott széllel körberakjuk (peremet készítünk) majd 180 'C sütőben 10 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsiből kivéve, kihűtjük.
A pudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítjük és a kisült tésztára öntjük majd megszórjuk a megmosott gyümölccsel. Fél órát hűvös helyen pihentetjük.

Tálalás

Kb. 10 -12 szelet
Gyors szőlős lepény Gyors szőlős lepény

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!