
Gyümölcsös amerikai palacsinta nyársak



Hozzávalók
Nyársakhoz:
Öntethez:
Elkészítés
Elkészítés:
A banánokat megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk, kevés citromlébe forgatjuk. Az epreket megmossuk, megtisztítjuk, vízszintesen felszeleteljük. 4-4 kis palacsintát fa nyársakra húzunk felváltva a gyümölcskarikákkal.
A desszertöntetport elkeverjük a cukorral. A tejet egy főzőedénybe öntjük, majd egy habverővel hozzákeverjük az öntetpor és a cukor keverékét, és folytonos keverés közben az egészet felforraljuk.
A nyársakat a csokoládéöntettel meglocsolva tálaljuk.
Tipp:


Gyümölcsös amerikai palacsinta nyársak
Hozzávalók
kb. 10-12 darab elkészítéséhez
Nyársakhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A banánokat megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk, kevés citromlébe forgatjuk. Az epreket megmossuk, megtisztítjuk, vízszintesen felszeleteljük. 4-4 kis palacsintát fa nyársakra húzunk felváltva a gyümölcskarikákkal.
A desszertöntetport elkeverjük a cukorral. A tejet egy főzőedénybe öntjük, majd egy habverővel hozzákeverjük az öntetpor és a cukor keverékét, és folytonos keverés közben az egészet felforraljuk.
A nyársakat a csokoládéöntettel meglocsolva tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?