
Gyümölcsös amerikai palacsinta nyársak



Hozzávalók
Nyársakhoz:
Öntethez:
Elkészítés
Elkészítés:
A banánokat megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk, kevés citromlébe forgatjuk. Az epreket megmossuk, megtisztítjuk, vízszintesen felszeleteljük. 4-4 kis palacsintát fa nyársakra húzunk felváltva a gyümölcskarikákkal.
A desszertöntetport elkeverjük a cukorral. A tejet egy főzőedénybe öntjük, majd egy habverővel hozzákeverjük az öntetpor és a cukor keverékét, és folytonos keverés közben az egészet felforraljuk.
A nyársakat a csokoládéöntettel meglocsolva tálaljuk.
Tipp:


Gyümölcsös amerikai palacsinta nyársak
Hozzávalók
kb. 10-12 darab elkészítéséhez
Nyársakhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A banánokat megmossuk, meghámozzuk, felkarikázzuk, kevés citromlébe forgatjuk. Az epreket megmossuk, megtisztítjuk, vízszintesen felszeleteljük. 4-4 kis palacsintát fa nyársakra húzunk felváltva a gyümölcskarikákkal.
A desszertöntetport elkeverjük a cukorral. A tejet egy főzőedénybe öntjük, majd egy habverővel hozzákeverjük az öntetpor és a cukor keverékét, és folytonos keverés közben az egészet felforraljuk.
A nyársakat a csokoládéöntettel meglocsolva tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?