 
                "Hópelyhes" kakaós ital
 20-40 perc között
                        20-40 perc között
                     Könnyen elkészíthető
                        Könnyen elkészíthető
                     kb. 2 adag
                            kb. 2 adag
                        Hozzávalók
1 darab 250 ml-es üveghez:
                                        2 evőkanál Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 evőkanál porcukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 teáskanál Dr. Oetker Étkezési keményítő
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g étcsokoládé darabok
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 - 3 evőkanál mini mályvacukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés:
                                    Üvegbe töltés: 
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
                            Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
 Nincs értékelve
                            
                                Nincs értékelve
                            
                        
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                     
                                            
                 
                                            "Hópelyhes" kakaós ital
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
1 darab 250 ml-es üveghez:
                                        2 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 evőkanál porcukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                                                    
                                        1 teáskanál Dr. Oetker Étkezési Keményítő
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g étcsokoládé darabok
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 - 3 evőkanál mini mályvacukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
                                    Üvegbe töltés: 
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
                            Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.
Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
 
                                            Legújabb cikkek
    1
                         
            
     
            Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
 
                    
    2
                         
            
     
            Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
 
                    
    3
                         
            
     
            Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
 
                     
                     
                    
 Italok
                                    Italok
                                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         Belépés Facebook fiókkal
                                Belépés Facebook fiókkal
                             Belépés Google fiókkal
                                Belépés Google fiókkal
                            
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?