Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcsös túrós fondü

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

A pudinghoz:

250 g vegyes gyümölcs (pl.:málna, eper, szőlô, sárgadinnye)
500 ml tej
80 g cukor (kb. 4 evőkanál)
250 g sovány túró

Ezenkívül:

mandulaforgács

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.

Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.

A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.

Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Gyümölcsös túrós fondü kreatívan díszíthető, és egy különleges ízkombináció ígéretét nyújtó pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-12-04
0 Kedvelés

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában

Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!