Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcsös túrós fondü

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

A pudinghoz:

250 g vegyes gyümölcs (pl.:málna, eper, szőlô, sárgadinnye)
500 ml tej
80 g cukor (kb. 4 evőkanál)
250 g sovány túró

Ezenkívül:

mandulaforgács

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Készítsd elő és mérd ki valamennyi hozzávalót.

Mosd meg a gyümölcsöket, és távolítsd el a szárát. Vágd fel őket kis darabokra és helyezd desszertes poharakba.

A pudingot a tasakon lévő előírás szerint készítsd el, majd tedd félre kb. 15 percig hűlni. A túrót áttörjük, majd a langyos pudinghoz kis adagokban hozzáadjuk és kézi habverővel alaposan elkeverjük. A kész krémet egyenletesen oszd szét a desszertes poharakban.

Tálalás előtt ízlés szerint szórd meg mandulaforgáccsal és tortadarával.
Gyümölcsös túrós fondü kreatívan díszíthető, és egy különleges ízkombináció ígéretét nyújtó pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!