![Gyümölcsszósz (Rote Grütze)](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31732/gyumolcsszosz-rote-grutze-15405.webp)
Gyümölcsszósz (Rote Grütze)
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Tálalás előtt a fahéjrudat és a vaníliarudat eltávolítjuk, és a Rote Grütze-t még egyszer átkeverjük.
Tippek:
A Rote Grütze-t vaníliaöntettel, tejszínhabbal, fagylalttal vagy pudinggal tálaljuk.
Tetszés szerint adagolhatjuk poharakban is.
Meggy- vagy ribizlilé helyett használhatunk almalevet is.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Gyümölcsszósz (Rote Grütze)
Hozzávalók
kb. 5 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Tálalás előtt a fahéjrudat és a vaníliarudat eltávolítjuk, és a Rote Grütze-t még egyszer átkeverjük.
Tippek:
A Rote Grütze-t vaníliaöntettel, tejszínhabbal, fagylalttal vagy pudinggal tálaljuk.
Tetszés szerint adagolhatjuk poharakban is.
Meggy- vagy ribizlilé helyett használhatunk almalevet is.
![A Gyümölcsszósz (Rote Grütze) vegyes bogyós gyümölcs, pl.: szeder, málna, fekete áfonya, ribizli (piros/fekete), eper, meggy hozzáadásával készül.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31732/gyumolcsszosz-rote-grutze-15405.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?