
Gyümölcstorta


Hozzávalók
Tèszta:
Krèm:
Dìszìtès:
Elkészítés
Tèszta
A sàrgàjàt a cukrokkal elkeverjük, majd hozzàadjuk az olajat jól elkeverjük .
A vizet kanalankènt folytonos keverès közben adjuk a tojàshoz, majd beleszitàljuk a sütőporos lisztet, vègül a fehèfjehabot beleforgatjúk.
Tepsibe vagy piteformàba töltjük, 20 percig sütjük 180'C.
Krèm
A tetejèt megrakjuk gyümölccsel.
A zselèt a leìràs szerint elkèszìtjük ès a gyümölcs tetejèt bevonjuk vele.





Gyümölcstorta
Hozzávalók
Tèszta:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
A sàrgàjàt a cukrokkal elkeverjük, majd hozzàadjuk az olajat jól elkeverjük .
A vizet kanalankènt folytonos keverès közben adjuk a tojàshoz, majd beleszitàljuk a sütőporos lisztet, vègül a fehèfjehabot beleforgatjúk.
Tepsibe vagy piteformàba töltjük, 20 percig sütjük 180'C.
Krèm
A tetejèt megrakjuk gyümölccsel.
A zselèt a leìràs szerint elkèszìtjük ès a gyümölcs tetejèt bevonjuk vele.




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?