Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcstorta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tèszta:

3 tojàs
3 ek liszt
3 ek cukor
3 ek forróvìz
3 ek olaj
1 csipet só

Krèm:

500ml tej
10 dkg cukor vagy èdesìtő

Dìszìtès:

Friss gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Tèszta

A tojàsokat szètvàlasztjuk, a fehèrjèt a sóval kemèny habbà verjük.
A sàrgàjàt a cukrokkal elkeverjük, majd hozzàadjuk az olajat jól elkeverjük .
A vizet kanalankènt folytonos keverès közben adjuk a tojàshoz, majd beleszitàljuk a sütőporos lisztet, vègül a fehèfjehabot beleforgatjúk.
Tepsibe vagy piteformàba töltjük, 20 percig sütjük 180'C.

Krèm

A pudingot a leìràs szerint elkèszìtjük, a kihűlt piskótàra öntjük.
A tetejèt megrakjuk gyümölccsel.
A zselèt a leìràs szerint elkèszìtjük ès a gyümölcs tetejèt bevonjuk vele.
Gyümölcstorta Gyümölcstorta Gyümölcstorta Gyümölcstorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!