Halloween brownies
Hozzávalók
Sütéshez:
papír sütőforma (dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml víz
100 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
Mázhoz:
1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét
Díszítéshez:
cukorszemek
Elkészítés
Előkészítés:
A sütőformát (a süteményporhoz mellékelve) a használati utasítás szerint hajtsuk össze. Melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A tésztához szükséges süteménypor keveréket tegyük egy keverőtálba. Adjuk hozzá tojást, vizet és olajat. Keverjük össze egy spatulával vagy fakanállal, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát öntsük a sütőformába, és szórjuk meg a reszelt csokoládéval. A formát tegyük a sütőben lévő középső rácsra és süssük meg a brownies-t
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában egy süteményrácson hagyjuk kihűlni. A forma oldalait nyissuk ki, és vágjunk kb. 12 egyforma méretű téglalapot.
Máz:
A tortabevonót a tasakon lévő utasítás szerint olvasszuk fel. A tasakot töröljük le szárazra, majd egy sarkot vágjunk le belőle. A süteménydarabokat egyenként vonjuk be a mázzal.
Díszítés:
A brownie-darabokra azonnal tegyük rá a cukor szemeket.
A tésztához szükséges süteménypor keveréket tegyük egy keverőtálba. Adjuk hozzá tojást, vizet és olajat. Keverjük össze egy spatulával vagy fakanállal, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát öntsük a sütőformába, és szórjuk meg a reszelt csokoládéval. A formát tegyük a sütőben lévő középső rácsra és süssük meg a brownies-t
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában egy süteményrácson hagyjuk kihűlni. A forma oldalait nyissuk ki, és vágjunk kb. 12 egyforma méretű téglalapot.
Máz:
A tortabevonót a tasakon lévő utasítás szerint olvasszuk fel. A tasakot töröljük le szárazra, majd egy sarkot vágjunk le belőle. A süteménydarabokat egyenként vonjuk be a mázzal.
Díszítés:
A brownie-darabokra azonnal tegyük rá a cukor szemeket.
Kedvencnek jelölöm
Halloween brownies
Hozzávalók
kb. 12 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
papír sütőforma (dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml víz
100 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
Mázhoz:
1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét
Díszítéshez:
cukorszemek
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A sütőformát (a süteményporhoz mellékelve) a használati utasítás szerint hajtsuk össze. Melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A tésztához szükséges süteménypor keveréket tegyük egy keverőtálba. Adjuk hozzá tojást, vizet és olajat. Keverjük össze egy spatulával vagy fakanállal, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát öntsük a sütőformába, és szórjuk meg a reszelt csokoládéval. A formát tegyük a sütőben lévő középső rácsra és süssük meg a brownies-t
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában egy süteményrácson hagyjuk kihűlni. A forma oldalait nyissuk ki, és vágjunk kb. 12 egyforma méretű téglalapot.
Máz:
A tortabevonót a tasakon lévő utasítás szerint olvasszuk fel. A tasakot töröljük le szárazra, majd egy sarkot vágjunk le belőle. A süteménydarabokat egyenként vonjuk be a mázzal.
Díszítés:
A brownie-darabokra azonnal tegyük rá a cukor szemeket.
A tésztához szükséges süteménypor keveréket tegyük egy keverőtálba. Adjuk hozzá tojást, vizet és olajat. Keverjük össze egy spatulával vagy fakanállal, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát öntsük a sütőformába, és szórjuk meg a reszelt csokoládéval. A formát tegyük a sütőben lévő középső rácsra és süssük meg a brownies-t
Sütési idő: kb. 35-40 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában egy süteményrácson hagyjuk kihűlni. A forma oldalait nyissuk ki, és vágjunk kb. 12 egyforma méretű téglalapot.
Máz:
A tortabevonót a tasakon lévő utasítás szerint olvasszuk fel. A tasakot töröljük le szárazra, majd egy sarkot vágjunk le belőle. A süteménydarabokat egyenként vonjuk be a mázzal.
Díszítés:
A brownie-darabokra azonnal tegyük rá a cukor szemeket.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?