Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Halloweenre linzerkarika

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Halloweenre linzerkarika

30 dkg liszt
2 tojássárgája
20 dkg Rama
10 dkg porcukor
1 bió citrom reszelt héja és leve

A töltéshez:

Sárgabarack lekvár

Szóráshoz:

porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta hozzávalóit sima tésztává dolgozom, 2-3 mm-esre kinyújtom, tetszés szerinti formával kiszaggatom. A felső kis lapokat egyenként késsel tetszés szerinti mintákra kivágtam.
Sütőpapiros sütőlapra tettem a kiszúrt tésztákat és 180 fokon világosra sütöttem.
Sárgabarack lekvárral összetöltöttem, és máris mehetett az iskolába.

Alternatív elkészítés

A kisunokám iskolai Halloween ünnepére készült.
Halloweenre linzerkarika Halloweenre linzerkarika Halloweenre linzerkarika Halloweenre linzerkarika

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!