Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Hangyaboly

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 12 darab

Hozzávalók

kb. 12 darab elkészítéséhez

Krémhez:

200 ml hideg tejszín
100 ml tojáslikőr

Ezenkívül:

12 csokis keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis halmokat nyomunk.

A halmokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.

Tippek:

A desszert tojáslikőr helyett azonos mennyiségű krémlikőrrel is elkészíthető.
A keksz helyett ananászkarikát vagy félbevágott sárgabarackot is használhatunk.
A Hangyaboly kekszalapra készült sütemény vaníliapudinggal, tojáslikőrrel és tortadarával.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
26 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!