
Húsvéti töltött tojás csibék



Hozzávalók
Csibékhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A tojássárgájákat villával összetörjük, a Creme VEGA-val és a mustárral krémesre keverjük, végül sóval és őrölt fekete borssal ízesítjük. Az így kapott krémet sima csővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A csibék szemét 2-2 borsszemből, csőrüket kicsi, háromszög formára vágott sárgarépából alakítjuk ki. Végül visszahelyezzük a tojás „kalapokat” is.
Tippek:
Salátaágyon, „fészekben” tálalhatjuk a csibéket.


Húsvéti töltött tojás csibék
Hozzávalók
8 darab elkészítéséhez
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A tojássárgájákat villával összetörjük, a Creme VEGA-val és a mustárral krémesre keverjük, végül sóval és őrölt fekete borssal ízesítjük. Az így kapott krémet sima csővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.
A csibék szemét 2-2 borsszemből, csőrüket kicsi, háromszög formára vágott sárgarépából alakítjuk ki. Végül visszahelyezzük a tojás „kalapokat” is.
Tippek:
Salátaágyon, „fészekben” tálalhatjuk a csibéket.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?