
Karácsonyi fatörzs torta


Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük, majd ha kihűlt jól kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. A lapot megkenjük egy kevés krémmel, feltekerjük, kívül is megkenjük, villával kissé megcsíkozzuk. A maradék krémet félretesszük.3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután 3 részre vágjuk, két kisebb és egy nagyobb. Egy tálcán összeállítjuk a tortát, úgy, hogy a nagyobbik két oldalához illesztjük a két kisebb darabot. A maradék krémmel nyomózsákból feldíszítjük. Majd fondatból készítünk díszeket és ezeket is rátesszük. Még dekor cukorral is díszíthetjük.
Tálalás
Tárolás




Karácsonyi fatörzs torta
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük, majd ha kihűlt jól kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. A lapot megkenjük egy kevés krémmel, feltekerjük, kívül is megkenjük, villával kissé megcsíkozzuk. A maradék krémet félretesszük.3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután 3 részre vágjuk, két kisebb és egy nagyobb. Egy tálcán összeállítjuk a tortát, úgy, hogy a nagyobbik két oldalához illesztjük a két kisebb darabot. A maradék krémmel nyomózsákból feldíszítjük. Majd fondatból készítünk díszeket és ezeket is rátesszük. Még dekor cukorral is díszíthetjük.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?