
Kókusz rúd


Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Margarint, porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a kihűlt főzött krémmel összekeverjük. Kivesszük a hűtőből a tésztát. Folpackon kinyújtjuk, megkenjük a krémmel. Folpack segítségével jó szorosan feltekerjük. Tekerés közben folyamatosan szórtam kókuszreszelékkel. Két végét is befedtem a folpackkal és 1 napra hűtőbe tettem.
Tálalás
Tárolás




Kókusz rúd
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelék:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Margarint, porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a kihűlt főzött krémmel összekeverjük. Kivesszük a hűtőből a tésztát. Folpackon kinyújtjuk, megkenjük a krémmel. Folpack segítségével jó szorosan feltekerjük. Tekerés közben folyamatosan szórtam kókuszreszelékkel. Két végét is befedtem a folpackkal és 1 napra hűtőbe tettem.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?