
Könnyű túrótorta


Hozzávalók
Könnyű túrótorta
Elkészítés
Elkészítés
Ezt a túrókrémet belesimítjuk a formába. A tejfölt kikeverjük cukorral, vaníliával, a maradék pudingporral és ebbe is reszelünk egy kis citromhéjat. Ráöntjük a túrókrém tetejére és szépen eligazgatjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben szépen lassan, kb. 40-45 perc alatt megsütjük.


Könnyű túrótorta
Hozzávalók
Könnyű túrótorta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ezt a túrókrémet belesimítjuk a formába. A tejfölt kikeverjük cukorral, vaníliával, a maradék pudingporral és ebbe is reszelünk egy kis citromhéjat. Ráöntjük a túrókrém tetejére és szépen eligazgatjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben szépen lassan, kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?