Körtés kevert tészta
Hozzávalók
Tészta:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A margarint a cukorral összekeverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, jó habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral kevert lisztet. Sütőpapírral bélelt 22 x 38 tepsibe öntjük a masszát és tetejére szeleteljük sorban a körtét.180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Teteje:
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Körtés kevert tészta
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A margarint a cukorral összekeverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, jó habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral kevert lisztet. Sütőpapírral bélelt 22 x 38 tepsibe öntjük a masszát és tetejére szeleteljük sorban a körtét.180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Teteje:
Alternatív elkészítés
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?