Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 8 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

8 darab elkészítéséhez

Töltött tojásokhoz:

8 darab tojás (M-es)
1 szál zsenge újhagyma
½ avokádó (kb. 70 g)
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé

Díszítéshez:

aprított snidling
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagyma fehér részét finomra aprítjuk. Az avokádó húsát kikanalazzuk.

Elkészítés:

A tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgájákat kiskanállal óvatosan kiszedjük.

A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.

A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

Tipp:

A krémbe reszelhetünk egy kis gerezd fokhagymát.
Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!