Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 8 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

8 darab elkészítéséhez

Töltött tojásokhoz:

8 darab tojás (M-es)
1 szál zsenge újhagyma
½ avokádó (kb. 70 g)
1 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé

Díszítéshez:

aprított snidling
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagyma fehér részét finomra aprítjuk. Az avokádó húsát kikanalazzuk.

Elkészítés:

A tojásokat hosszában kettévágjuk, a tojássárgájákat kiskanállal óvatosan kiszedjük.

A tojássárgájákat a felaprított újhagymával, az avokádóval, a Creme VEGA-val, a mustárral és a citromlével pürésítjük, végül sóval ízesítjük. Az így kapott krémet csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és a tojások üregébe nyomjuk.

A töltött tojásokat aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

Tipp:

A krémbe reszelhetünk egy kis gerezd fokhagymát.
Laktózmentes avokádókrémes töltött tojások

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!