
Lekváros muffin Airfryerben



Hozzávalók
A muffinokhoz:
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót (a lekvár kivételével), és az egészet egy spatula segítségével alaposan összekeverjük, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát két kanál segítségével a formákba adagoljuk: először egy kevés tészták teszünk a forma aljába, rákanalazzuk a lekvárt, majd befedjük tésztával. A formákat az Airfryerbe helyezzük, és a muffinokat megsütjük.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
A kész muffinokat óvatosan kivesszük, és sütőrácsra helyezve hagyjuk kihűlni. Addig ismételjük a sütést, amíg az összes muffin elkészül. A muffinokat fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp:


Lekváros muffin Airfryerben
Hozzávalók
8 darab elkészítéséhez
A muffinokhoz:
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót (a lekvár kivételével), és az egészet egy spatula segítségével alaposan összekeverjük, amíg sima tésztát kapunk. A tésztát két kanál segítségével a formákba adagoljuk: először egy kevés tészták teszünk a forma aljába, rákanalazzuk a lekvárt, majd befedjük tésztával. A formákat az Airfryerbe helyezzük, és a muffinokat megsütjük.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
A kész muffinokat óvatosan kivesszük, és sütőrácsra helyezve hagyjuk kihűlni. Addig ismételjük a sütést, amíg az összes muffin elkészül. A muffinokat fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?