![Mandarinos tiramisu](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31952/mandarinos-tiramisu-15726.webp)
Mandarinos tiramisu
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Rétegezéshez:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kimért tejet öntsük egy magas falú tálba. Adjuk hozzá a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) rövid ideig a legalacsonyabb fokozaton, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük. A mascarponet alaposan a krémhez keverjük.
Rétegezés:
Az elkészített krém felét a mandarinfilére halmozzuk. A tetején elosztjuk a maradék cantuccinit, és meglocsoljuk a maradék folyadékkal, majd a megmaradt krémmet is elosztjuk a poharakban. A desszertet legalább fél órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Közvetlenül tálalás előtt szórjuk meg a desszert tetejét kakaóval.
Tippek:
Még ízletesebb lesz, ha a leszűrt mandarinléhez adunk 50 ml narancslikőrt.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Mandarinos tiramisu
Hozzávalók
6 afag elkészítéséhez
Rétegezéshez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kimért tejet öntsük egy magas falú tálba. Adjuk hozzá a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) rövid ideig a legalacsonyabb fokozaton, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük. A mascarponet alaposan a krémhez keverjük.
Rétegezés:
Az elkészített krém felét a mandarinfilére halmozzuk. A tetején elosztjuk a maradék cantuccinit, és meglocsoljuk a maradék folyadékkal, majd a megmaradt krémmet is elosztjuk a poharakban. A desszertet legalább fél órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Közvetlenül tálalás előtt szórjuk meg a desszert tetejét kakaóval.
Tippek:
Még ízletesebb lesz, ha a leszűrt mandarinléhez adunk 50 ml narancslikőrt.
![Mandarinos tiramisu](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31952/mandarinos-tiramisu-15726.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?