Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Másnapos zabkása mangóval

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml mandulaital
150 g mangó
1 evőkanál aprított pisztácia
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Másnapos zabkása mangóval desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A zabkását tálkába öntjük, a mandulaitallal összekeverjük és letakarva néhány órára, de legjobb, ha egész éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.

Elkészítés:

Meghámozzuk a mangót, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról és felkockázzuk.
A megpuhult zabkását mikrohullámú sütőben 60-90 másodpercre 600 W-on felforrósítjuk. Mangókockákkal és pisztáciával körítjük.

Tippek:

A Másnapos zabkása desszert mangóval és egyéb idénygyümölccsel is gazdagítható, tálalás előtt ízlés szerint lekvárral, csokoládéöntettel is kínálhatjuk.
Másnapos zabkása mangóval

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
50 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!