Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Meggyes - csoki desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

200 ml tej
200 ml hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding étcsokoládé
50 g mandulapálcika
1 evőkanál cukor
1 üveg meggy(lecsöpögtetve, 350 g)

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A tejet egy tálba öntjük, a tasak tartalmát hozzáadjuk, majd kézi habverővel 3 perc alatt simára keverjük.

Elkészítés:

A cukrot és mandulát egy teflonedényben közepes hőmérsékleten karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk. A meggyet lecsöpögtetjük és a felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A tejszínt kemény habbá verjük. A pudingot újra átkeverjük, és hozzáadjuk a felvert tejszínt. A krémet a meggyre rétegezzük, majd a félretett meggyszemekkel és a pirított mandulával megszórva tálaljuk.
A Meggyes - csoki desszert finom pohárkrém, mely a csoki és a gyümölcs kombinációjával kényezteti ízlelésünket.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
40 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!