Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mentás csokoládés krém

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

8 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska
200 ml hideg tej
100 ml hideg habtejszín

A díszítéshez:

2 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocskákat kisebb darabokra tördeljük. A 200 ml hideg tejet és 100 ml hideg habtejszínt egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük. A csokoládélapocskákat hozzáadjuk. A desszertet üvegpoharakba öntjük, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet fél-fél csokoládé lapocskával díszítjük.
A Mentás csokoládés kényezteti vendégeinket.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!