Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mentás csokoládés krém

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

8 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska
200 ml hideg tej
100 ml hideg habtejszín

A díszítéshez:

2 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocskákat kisebb darabokra tördeljük. A 200 ml hideg tejet és 100 ml hideg habtejszínt egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük. A csokoládélapocskákat hozzáadjuk. A desszertet üvegpoharakba öntjük, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet fél-fél csokoládé lapocskával díszítjük.
A Mentás csokoládés kényezteti vendégeinket.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!