
Mogyorókrémes brownie



Hozzávalók
Sütéshez:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tipp:


Mogyorókrémes brownie
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?