Mogyorókrémes brownie
Hozzávalók
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
100 g mogyorókrém
50 g törökmogyoró
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral béleljük, és szétterítjük benne a törökmogyorót. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tipp:
Törökmogyoró helyett földimogyoróval is elkészíthetjük.
Kedvencnek jelölöm
Mogyorókrémes brownie
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
sütőforma (a dobozban található)
Tésztához:
1 doboz Dr. Oetker Brownies
2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz
100 g mogyorókrém
50 g törökmogyoró
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral béleljük, és szétterítjük benne a törökmogyorót. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve
A tepsit a sütőbe toljuk, és a törökmogyorót megpirítjuk.
Sütési idő: 8-10 perc
Kérjük vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A pirított mogyorót tepsivel együtt sütőrácson hagyjuk egy kicsit hűlni, majd konyharuhába csomagoljuk, és addig dörzsöljük, amíg a mogyorószemekről lejön a héjuk. Ezután durvára aprítjuk.
A sütőformát a leírás alapján összeállítjuk. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük, végül beleforgatjuk a durvára vágott mogyorót is. A tésztát a formába öntjük, két teáskanál segítségével kis halmokat teszünk rá a mogyorókrémből, majd a tetejét megszórjuk a csokoládédarabokkal (a dobozban található). A formát a sütő középső részébe tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tipp:
Törökmogyoró helyett földimogyoróval is elkészíthetjük.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?