Muffin Airfryerben
Hozzávalók
Sütéshez:
8 darab muffin sütőpapír (Ø 5 cm)
Tésztához:
125 g búzaliszt
fél tasak Dr. Oetker Airfryer Sütőpor (5,5 g)
100 g lágy vaj vagy margarin
1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
2 darab tojás (M-es)
60 g cukor
50 g csokoládécsepp
Elkészítés
Elkészítés:
Tészta:
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
Tipp:
Még formásabb lesz a muffinunk, ha a tetejét 4 perc sütés után késsel bevágjuk, majd folytatjuk a sütést.
Kedvencnek jelölöm
Muffin Airfryerben
Hozzávalók
kb. 8 darab elkészítéséhez
Sütéshez:
8 darab muffin sütőpapír (Ø 5 cm)
Tésztához:
125 g búzaliszt
fél tasak Dr. Oetker Airfryer Sütőpor (5,5 g)
100 g lágy vaj vagy margarin
2 darab tojás (M-es)
60 g cukor
50 g csokoládécsepp
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Tészta:
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C
Sütési idő: 12-14 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!
Tipp:
Még formásabb lesz a muffinunk, ha a tetejét 4 perc sütés után késsel bevágjuk, majd folytatjuk a sütést.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?