Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nyuszis répa torta, tejszínes banán krémmel

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

2,5 dl cukor
4 darab tojás
3 dl olaj
5 dl reszelt répa
5 dl liszt
2 tk. fahéj

Krém:

7 dl tej
2 cs. banános pudingpor
ízlés szerint cukor
2 dl habtejszin
2 db érett banán

Díszítéshez:

4 dl habtejszin
ételszinezék
habzsák, csillagcső
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A tavaly nyert nyulas formámat, kivajaztam, liszteztem.

Elkészítés

A tészta hozzávalóit alaposan kikevertem, majd a formába öntöttem és tűpróbáig sütöttem, majd hagytam kihűlni.
A pudingot megfőztem, amikor kihűlt a keményre vert habot óvatosan beleforgattam.
Ezután a kihűlt piskótát kettévágtam, betöltöttem a krémet, a banánokat rákarikáztam, majd a másik piskóta lapot ráborítottam.
A tejszínt felvertem a habfixálóval, zacskóba töltöttem, és megpróbáltam a nyuszi vonalait követve bedíszíteni. A masnihoz, füle belsejéhez, orrához, talpacskájához, egy-egy kanál tejszínt, egy-egy csepp ételfestékkel beszíneztem, és úgy díszítettem.
Nyuszis répa torta, tejszínes banán krémmel Nyuszis répa torta, tejszínes banán krémmel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!