
Penészke


Hozzávalók
Penészke
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
Miután kihűlt, az alábbi krémmel kell megkenni: 1 csomag vaníliás pudingport két kanál liszttel, a 7 db tojássárgájával, 10 kanál cukorral, 4 dl tejjel kell összefőzni, ezt kihűteni, utána még egy margarint hozzá keverni. 3/4 részét rá simítani a tésztára, majd kirakni egy sor háztartási keksszel. A fenn maradt részbe keverjünk 1-2 kanál Nescafe-t, és kenjük a tetejére.
Alternatív elkészítés


Penészke
Hozzávalók
Penészke
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Miután kihűlt, az alábbi krémmel kell megkenni: 1 csomag vaníliás pudingport két kanál liszttel, a 7 db tojássárgájával, 10 kanál cukorral, 4 dl tejjel kell összefőzni, ezt kihűteni, utána még egy margarint hozzá keverni. 3/4 részét rá simítani a tésztára, majd kirakni egy sor háztartási keksszel. A fenn maradt részbe keverjünk 1-2 kanál Nescafe-t, és kenjük a tetejére.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?