
Piramis


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Továbbá:
Elkészítés
Elkészítés
Felhasználásig hűtőben tároljuk!
A krémhez a pudingot megfőzzük, s hagyjuk kihűlni.
Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, és a hideg pudinghoz adjuk.
A formát kissé megkókuszozzuk, belenyomkodjuk a tésztát, a közepében hagyunk egy kis mélyedést, ebbe töltjük a krémet.
Rumos tejbe áztatott keksszel zárjuk le az alját.
Alternatív elkészítés



Piramis
Hozzávalók
Tészta:
Továbbá:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Felhasználásig hűtőben tároljuk!
A krémhez a pudingot megfőzzük, s hagyjuk kihűlni.
Közben a margarint habosra keverjük a porcukorral, és a hideg pudinghoz adjuk.
A formát kissé megkókuszozzuk, belenyomkodjuk a tésztát, a közepében hagyunk egy kis mélyedést, ebbe töltjük a krémet.
Rumos tejbe áztatott keksszel zárjuk le az alját.
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?