![Pizza gyerekeknek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32213/pizza-gyerekeknek-16085.webp)
Pizza gyerekeknek
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tepsihez:
Tésztához:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral béleljük, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) a legmagasabb fokozaton, kb. 1 perc alatt sima tésztává dolgozzuk. A pizzatésztát enyhén lisztezett munkafelületen hengerré formázzuk, és kb. 8 egyforma méretű darabra vágjuk. Mindegyik darabot golyóvá formázzuk, és sodrófával kb. 15 cm-es tallér formára nyújtjuk úgy, hogy a tallérok széle körben kissé vastagabb legyen. A tallérokat a tepsibe helyezzük. A tallérokat kb. 2-2 evőkanál paradicsomszósszal megkenjük, a peremüket szabadon hagyjuk. Ezután megszórjuk a reszelt sajttal, és ízlés szerint elrendezzük rajtuk az előkészített hozzávalókat. A tepsit a sütő alsó harmadába tesszük, és a pizzákat megsütjük.
Sütési idő: kb. 9-11 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kész pizzákat melegen tálaljuk.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Pizza gyerekeknek
Hozzávalók
kb. 8 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Tésztához:
Feltéthez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit sütőpapírral béleljük, és a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 220 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) a legmagasabb fokozaton, kb. 1 perc alatt sima tésztává dolgozzuk. A pizzatésztát enyhén lisztezett munkafelületen hengerré formázzuk, és kb. 8 egyforma méretű darabra vágjuk. Mindegyik darabot golyóvá formázzuk, és sodrófával kb. 15 cm-es tallér formára nyújtjuk úgy, hogy a tallérok széle körben kissé vastagabb legyen. A tallérokat a tepsibe helyezzük. A tallérokat kb. 2-2 evőkanál paradicsomszósszal megkenjük, a peremüket szabadon hagyjuk. Ezután megszórjuk a reszelt sajttal, és ízlés szerint elrendezzük rajtuk az előkészített hozzávalókat. A tepsit a sütő alsó harmadába tesszük, és a pizzákat megsütjük.
Sütési idő: kb. 9-11 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kész pizzákat melegen tálaljuk.
Tipp:
![Pizza gyerekeknek](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32213/pizza-gyerekeknek-16085.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?