Puding tejszínes krémlikőrrel
Hozzávalók
Pudinghoz:
500 ml tej
1 tasak Dr. Oetker Prémium Puding csokoládés
30 g cukor
3 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®
Krémlikőrös krémhez:
75 g hideg habtejszín
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
2 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®
Díszítéshez:
Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez
reszelt étcsokoládé
Elkészítés
Elkészítés:
Puding:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.
Kedvencnek jelölöm
Puding tejszínes krémlikőrrel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
500 ml tej
30 g cukor
3 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®
Krémlikőrös krémhez:
75 g hideg habtejszín
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
2 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Puding:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?