Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Puding tejszínes krémlikőrrel

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

500 ml tej
30 g cukor
3 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®

Krémlikőrös krémhez:

75 g hideg habtejszín
2 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®

Díszítéshez:

reszelt étcsokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Puding:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.

Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.

Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.
Puding tejszínes krémlikőrrel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!