Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mandulás-vaníliás desszertkrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

40 g cukor
500 ml mandulaital

Szóráshoz:

kb. 4 csapott evőkanál szeletelt mandula
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál mandulaitallal simára keverjük. A maradék mandulaitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A desszertkrém forró felületét frissentartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.

A szeletelt mandulát bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd azonnal áttesszük egy hideg tányérra, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt desszertkrémet átkeverjük, kis desszertes poharakba töltjük, tetejüket megszórjuk a pirított mandulával, és azonnal tálaljuk.

Tipp:

A desszertkrémet mandulaital helyett kókuszitallal is elkészíthetjük.
Mandulás-vaníliás desszertkrém

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!