Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Raffaello golyók csokoládé ízű pudingban

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Raffaello golyók csokoládé ízű pudingban

25 dkg túró
10 dkg porcukor
8 dkg tejpor
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg egész mandula
2 dl tejszín
0,5 dl tej
5 evőkanál cukor

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A túrót finom szitán vagy villával törjük össze, keverjük össze a porcukorral, a tejporral és a fele kókuszreszelékkel. Formázzunk a túrós masszából kis golyókat, aminek a közepébe rakunk mandulaszemeket, és forgassuk bele a maradék kókuszreszelékbe. Készítsük el a pudingport a recept szerint. A Raffaello golyókat rakjuk bele a pudingformába és öntsük le a csokoládé ízű pudinggal. Ha kihűlt díszíthetjük kókuszreszelékkel.

Tárolás

Hütve

Alternatív elkészítés

Gluténmentes, lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
Raffaello golyók csokoládé ízű pudingban

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 0-20 perc között
44 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!