![Marcipánburgonya](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32070/marcipanburgonya-15903.webp)
Marcipánburgonya
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Marcipánburgonyához:
Beforgatáshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Marcipánburgonya
Hozzávalók
kb. 25 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:
![Marcipánburgonya](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32070/marcipanburgonya-15903.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?