Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Marcipánburgonya

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 25 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 25 darab elkészítéséhez

Marcipánburgonyához:

55 g porcukor

Beforgatáshoz:

kb. 50 g cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Marcipánburgonya:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.

Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.

Tipp:

A marcipánburgonya szorosan zárt dobozban kb. 2 hétig eltartható.
Marcipánburgonya

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
40 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!