
Marcipánburgonya



Hozzávalók
Marcipánburgonyához:
Beforgatáshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:


Marcipánburgonya
Hozzávalók
kb. 25 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A porcukrot átszitáljuk és összegyúrjuk a marcipánmasszával. Az összegyúrt masszából tekercseket formázunk, diónyi nagyságú részeket vágunk le, és golyókat vagy kis burgonyákat formázzunk belőle. Egy fanyárs segítségével szúrjunk kis pontokat a burgonyákba.
Díszítés:
Egy tálban keverjük össze a porcukrot a kakaóval. Tegyük a kakaós cukorba a burgonyákat és jól forgassuk át benne. Ezután tegyük a burgonyákat egy szitába, és szitáljuk le róla a cukrot.
Tipp:

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?