![Rémisztő brownies](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31297/remiszto-brownies-14322.jpg)
Rémisztő brownies
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tésztához:
Mázhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a brownies-t sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 12 részre szeleteljük.
Máz:
A tortabevonót a csomagolóanyagon feltűntetett leírás szerint felolvasztjuk. Levágjuk az egyik csücskét, és a süteménydarabokat egyenként bevonjuk a mázzal.
Díszítés:
Miután a máz megszilárdult a fehér és a sötét csokoládés dekortollal tetszés szerinti szemeket rajzolunk a szeletekre.
Amennyiben be tudunk szerezni cukorszemeket, azzal is díszíthetjük.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Rémisztő brownies
Hozzávalók
kb. 12 darab elkészítéséhez
Mázhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a brownies-t sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 12 részre szeleteljük.
Máz:
A tortabevonót a csomagolóanyagon feltűntetett leírás szerint felolvasztjuk. Levágjuk az egyik csücskét, és a süteménydarabokat egyenként bevonjuk a mázzal.
Díszítés:
Miután a máz megszilárdult a fehér és a sötét csokoládés dekortollal tetszés szerinti szemeket rajzolunk a szeletekre.
Amennyiben be tudunk szerezni cukorszemeket, azzal is díszíthetjük.
![Rémisztő brownies](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31297/remiszto-brownies-14322.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?