![Sajtkrémes brownies](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32103/kremsajtos-brownies-15942.webp)
Sajtkrémes brownies
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Tepsihez (kb. 28x18 cm):
Sajtkrémes réteghez:
Brownies tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit béleljük ki sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tegyük a krémsajtot, a cukrot, a tojást és a bourbon vanília pasztát egy keverőtálba, és konyhai robotgéppel (habverő) keverjük habosra.
Brownies tészta:
A vajat vagy margarint egy keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keverjük simára. Fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, a bourbon vaníliás cukrot és a sót, és keverjük addig, amíg alaposan összekeveredik. Keverjük hozzá egyesével a tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton. Adjuk hozzá a felolvasztott tortabevonót, majd keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kakaóval és szintén keverjük a masszához.
A brownie tésztát - 3 evőkanál kivételével - oszlassuk el a tepsiben. Öntsük rá az előkészített sajtkrémet, és kenjük el rajta. A maradék brownie-tésztát pacaszerűen terítsük a sajtkrémes rétegre és egy villa segítségével márványozzuk. Helyezzük a tepsit a sütő alsó részében lévő rácsra és süssük meg a süteményt.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a sajtkrémes brownie-t egy süteményrácson kihűlni, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk és találjuk.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Sajtkrémes brownies
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Tepsihez (kb. 28x18 cm):
Sajtkrémes réteghez:
Brownies tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit béleljük ki sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Tegyük a krémsajtot, a cukrot, a tojást és a bourbon vanília pasztát egy keverőtálba, és konyhai robotgéppel (habverő) keverjük habosra.
Brownies tészta:
A vajat vagy margarint egy keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) keverjük simára. Fokozatosan adjuk hozzá a cukrot, a bourbon vaníliás cukrot és a sót, és keverjük addig, amíg alaposan összekeveredik. Keverjük hozzá egyesével a tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton. Adjuk hozzá a felolvasztott tortabevonót, majd keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kakaóval és szintén keverjük a masszához.
A brownie tésztát - 3 evőkanál kivételével - oszlassuk el a tepsiben. Öntsük rá az előkészített sajtkrémet, és kenjük el rajta. A maradék brownie-tésztát pacaszerűen terítsük a sajtkrémes rétegre és egy villa segítségével márványozzuk. Helyezzük a tepsit a sütő alsó részében lévő rácsra és süssük meg a süteményt.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Hagyjuk a sajtkrémes brownie-t egy süteményrácson kihűlni, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk és találjuk.
Tipp:
![Sajtkrémes brownies](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32103/kremsajtos-brownies-15942.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?