Sonkás-sajtos muffin
Hozzávalók
Sonkás-sajtos muffin
Elkészítés
Előkészítés
A formákat kikenjük vagy papírt teszünk bele.
A sonkát nagyon apróra kockázzuk.
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást az olajjal kikavarjuk.
A két részt összeforgatjuk.
Belereszeljük a sajtot, beleforgatjuk a sonkát.
A tejet lassan adagolva öntjük hozzá, közben finoman kevergetjük.
Minden formába teszünk 2 ek. masszát.
180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Sonkás-sajtos muffin
Hozzávalók
Sonkás-sajtos muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A formákat kikenjük vagy papírt teszünk bele.
A sonkát nagyon apróra kockázzuk.
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást az olajjal kikavarjuk.
A két részt összeforgatjuk.
Belereszeljük a sajtot, beleforgatjuk a sonkát.
A tejet lassan adagolva öntjük hozzá, közben finoman kevergetjük.
Minden formába teszünk 2 ek. masszát.
180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?