
Szedres-mangós felfújt



Hozzávalók
Kapcsos tortaformához (30 cm Ø):
Felfújthoz:
Szóráshoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Megtisztítjuk a szedret. A mangót felvágjuk, levágjuk a húsát a magjáról, a héjában hagyva egyforma méretű darabokra vágjuk, kidomborítjuk, és levágjuk a héjáról. A gyümölcsöket egyenletesen elosztjuk a formában.
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 45-50 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A felfújtat megszórjuk porcukorral, és forrón vagy melegen tálaljuk.
Tippek:
Tálaljuk Dr. Oetker Bourbon Vanília öntettel.


Szedres-mangós felfújt
Hozzávalók
kb. 12 szelet elkészítéséhez
Kapcsos tortaformához (30 cm Ø):
Felfújthoz:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Megtisztítjuk a szedret. A mangót felvágjuk, levágjuk a húsát a magjáról, a héjában hagyva egyforma méretű darabokra vágjuk, kidomborítjuk, és levágjuk a héjáról. A gyümölcsöket egyenletesen elosztjuk a formában.
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 45-50 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A felfújtat megszórjuk porcukorral, és forrón vagy melegen tálaljuk.
Tippek:
Tálaljuk Dr. Oetker Bourbon Vanília öntettel.

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?