Szörnyecske
Hozzávalók
Pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű
400-400 ml tej
50-50 g cukor
A díszítéshez:
Dr. Oetker Tortabevonó ét
Elkészítés
Előkészítés:
A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.
Elkészítés:
A Szörnyecske desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
Díszítés:
A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütőpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hűtőszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hűtőszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az időközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd a Szörnyecske desszert tetejét.
Kedvencnek jelölöm
Szörnyecske
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
400-400 ml tej
50-50 g cukor
A díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A pudingformát (kb. 20 cm átmérőjű) hideg vízzel kiöblítjük.
Elkészítés:
A Szörnyecske desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
A pudingformát (kb. 20cm átmérőjű) hideg vízzel öblítsd ki!
Mindkét pudingot, lehetőleg egy időben a tasakon lévő leírás szerint készítsd el, de csak 400-400 ml tej felhasználásával. Az elkészült pudingot ízenként felváltva kanalazd a pudingformába. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A desszertet legalább 4 órára helyezd hűtőszekrénybe, de legjobb egy egész éjszakán át.
Mielőtt a formából a pudingot kifordítod, egy éles kés segítségével válaszd el a forma falától, majd fordítsd át egy lapos tányérra.
Díszítés:
A Tortabevonót a tasakon lévô utasítás szerint olvaszd fel. Vágj kis lyukat a sarkára, majd egy sütőpapíron formázz szemeket, kezeket és nyelvet és 30 percre helyezd hűtőszekrénybe. A maradék csokoládéból rajzolj hajat a pudingfejre és 30 percre tedd a hűtőszekrénybe. Egy teáskanál segítségével a pudingból vágd ki a nyelv helyét, majd az időközben megdermedt csokoládé testrészekkel díszítsd a Szörnyecske desszert tetejét.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?