Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tiramisu rolád

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók:

5 tojás
3 ek. liszt
5 ek. kristálycukor
1 ek. Amaretto likőr

A krém:

5 dl tej
10 dkg cukor
1 tasak tiramisu ízű pudingpor
15 dkg Mascarpone krémsajt

Tejére:

csokireszelék
egyéb
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Sütőtepsibe készítem a roládot, egy csomagolópapírral bélelem ki, és arra kenem a masszát.

Elkészítés

A piskóta roládot megsütöm a hozzávalókból, és lehúzom a papírt róla, majd megfordítom és feltekerem a piskótát, így hagyom kihűlni. A tejből, cukorból sűrűre főzöm a pudingot, és ha kihűlt a sajtkrémet belekeverem. Megkenem vele a roládot, kívül is, és meghintem kakaóporral, meg csokireszelékke. Behűtöm, és ferdén szelve kínálom.

Tálalás

12 szelet, attól is függ milyen vastagra szeljük.

Tárolás

Pár nap, hűtőben letakarva.
Tiramisu rolád Tiramisu rolád

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
45 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2023-12-04
0 Kedvelés

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában

Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!