Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tiramisu rolád

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók:

5 tojás
3 ek. liszt
5 ek. kristálycukor
1 ek. Amaretto likőr

A krém:

5 dl tej
10 dkg cukor
1 tasak tiramisu ízű pudingpor
15 dkg Mascarpone krémsajt

Tejére:

csokireszelék
egyéb
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Sütőtepsibe készítem a roládot, egy csomagolópapírral bélelem ki, és arra kenem a masszát.

Elkészítés

A piskóta roládot megsütöm a hozzávalókból, és lehúzom a papírt róla, majd megfordítom és feltekerem a piskótát, így hagyom kihűlni. A tejből, cukorból sűrűre főzöm a pudingot, és ha kihűlt a sajtkrémet belekeverem. Megkenem vele a roládot, kívül is, és meghintem kakaóporral, meg csokireszelékke. Behűtöm, és ferdén szelve kínálom.

Tálalás

12 szelet, attól is függ milyen vastagra szeljük.

Tárolás

Pár nap, hűtőben letakarva.
Tiramisu rolád Tiramisu rolád

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
58 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
48 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!