Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Túró torta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Túró torta

80 dkg bármilyen gyümölcs
1-2 dl tej
0,5 kg tehéntúró
babapiskóta
15 dkg porcukor
1 db citrom reszelt héja és leve
0,5 liter tejszín
1 csomag zselés cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1. A tortasütő alját kibéleljük tejbe kissé megáztatott babapiskótával.
2. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, majd jól összekeverjük.
3. A tejszínt keményre felverjük, a vége felé beletesszük a zselatinfixet és pár percig még keverjük.
4. A kikevert túróba belekeverjük a felvert habot.
5. A krém felét a babapiskótára kenjük, majd megszórjuk gyümölccsel, újra babapiskóta és végén a krém.
6. Másnapig betesszük a hűtőbe.
7. Majd kivesszük a tortaformából, tetejét kidíszítjük, oldalához lekvárral odaragasztjuk a piskótát, majd szalaggal átkötjük.
Túró torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!