Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Almás tiramisu

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

Lapos felfújtforma (kb. 1,5 l)

Süteményes réteghez:

200 g cantuccini
350 g darabos almakompót (töltőtömeg)

Tiramisukrémhez:

250 g mascarpone krémsajt
250 g étkezési túró (sovány)
200 ml habtejszín
4 evőkanál almalé
50 g cukor

Szóráshoz:

Kb. ½ teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A cantuccinit elfelezzük, és a formába fektetjük, majd az almakompótot egyenletesen elosztjuk a tetején.

A krém hozzávalóit összekeverjük, és elkenjük az almakompóton. Az almás tiramisut kb. 1 órára hideg helyre tesszük.
Tálalás előtt fahéjat szitálunk az almás tiramisura.

Tipp:

Tetszés szerint az almakompót helyett akár körtével is elkészíthetjük.
Almás tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
49 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!