
Túrós-kókuszos süti


Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Zsírozott, lisztezett tepsibe nyújtjuk a barna tésztát. Erre jön a töltelék: Cukrot, vaníliás cukrot, tejfölt, túrót, búzadarát, kókuszreszeléket összekeverjük, és hozzáadjuk a tojások kemény habját. Ráöntjük a barna lapra a túrós tölteléket, majd óvatosan tetejére tesszük a másik kinyújtott tésztát.
Megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.


Túrós-kókuszos süti
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Zsírozott, lisztezett tepsibe nyújtjuk a barna tésztát. Erre jön a töltelék: Cukrot, vaníliás cukrot, tejfölt, túrót, búzadarát, kókuszreszeléket összekeverjük, és hozzáadjuk a tojások kemény habját. Ráöntjük a barna lapra a túrós tölteléket, majd óvatosan tetejére tesszük a másik kinyújtott tésztát.
Megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?