
Vanília krém



Hozzávalók
Krémhez:
Elkészítés
Elkészítés:
Főzési idő: kb. 10 perc
A forró krémet a poharakba peremig töltjük, majd lefedjük.
Fogyasztás előtt a krémet legalább 24 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.


Vanília krém
Hozzávalók
kb. 2 pohár (350 ml-es) elkészítéséhez
Krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Főzési idő: kb. 10 perc
A forró krémet a poharakba peremig töltjük, majd lefedjük.
Fogyasztás előtt a krémet legalább 24 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?