![Epres vaníliapuding](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31695/epres-vaniliapuding-15354.webp)
Epres vaníliapuding
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
Eperhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a 35 g cukorral. Fokozatosan legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot visszatesszük a tűzhelyre, és keverés közben legalább 1 percig főzzük, keverőtálba töltjük, és a tetejét frissen tartó fóliával befedjük, hogy ne bőrösödjön meg, majd hagyjuk kihűlni.
Rétegezés:
A tejszínt a vanillincukorral keményre felverjük. A tejszín felét óvatosan belekeverjük a kihűlt pudingba. Az epret, a vaníliapudingot és a tejszínt desszertpoharakba rétegezzük, ízlés szerint pisztáciával és felezett eperrel díszítjük.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Epres vaníliapuding
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Eperhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a 35 g cukorral. Fokozatosan legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, és habverővel belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot visszatesszük a tűzhelyre, és keverés közben legalább 1 percig főzzük, keverőtálba töltjük, és a tetejét frissen tartó fóliával befedjük, hogy ne bőrösödjön meg, majd hagyjuk kihűlni.
Rétegezés:
A tejszínt a vanillincukorral keményre felverjük. A tejszín felét óvatosan belekeverjük a kihűlt pudingba. Az epret, a vaníliapudingot és a tejszínt desszertpoharakba rétegezzük, ízlés szerint pisztáciával és felezett eperrel díszítjük.
Tipp:
![A Epres vaníliapuding glutén- és tojásmentesen, könnyen és gyorsan elkészíthető vendégváró finomság.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31695/epres-vaniliapuding-15354.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?