Vaníliakrémes szelet
Hozzávalók
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítés
Előkészítés
3 tepsit kibélelünk sütőpapírral és a sütőt 180°C-ra.
Elkészítés
A krémhez a vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, és több részletben hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
Az összeállításhoz az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd egy újabb lap, a krém másik fele és végül a harmadik lap következik.
Néhány órára, de legjobb, ha egész éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a lapok átpuhuljanak.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Vaníliakrémes szelet
Hozzávalók
A krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
3 tepsit kibélelünk sütőpapírral és a sütőt 180°C-ra.
Elkészítés
A krémhez a vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, és több részletben hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
Az összeállításhoz az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd egy újabb lap, a krém másik fele és végül a harmadik lap következik.
Néhány órára, de legjobb, ha egész éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a lapok átpuhuljanak.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?