
Vaníliás-pisztáciás trifle málnával



Hozzávalók
Pudinghoz:
Összeállításhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál mandulaitallal simára keverjük. A maradék mandulaitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült puding forró felületét frissentartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A Creme VEGA-t ízlés szerint porcukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük. A kihűlt pudingot átkeverjük. Az amarettinikből 4-6 darabot, valamint egy keveset az aprított pisztáciából és a málnából félreteszünk, a többi kekszet beletesszük 4-6 desszertes pohár aljába, és meglocsoljuk a desszertborral. Erre kanalazzuk a pudingot, majd elosztjuk rajta az aprított pisztáciát és a málnát, végül pedig az ízesített Creme VEGA-t. A trifle desszerteket a félretett pisztáciával, amarettinikkel és málnaszemekkel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
Tipp:


Vaníliás-pisztáciás trifle málnával
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Összeállításhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál mandulaitallal simára keverjük. A maradék mandulaitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük, és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült puding forró felületét frissentartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg, és hagyjuk kihűlni.
Összeállítás:
A Creme VEGA-t ízlés szerint porcukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük. A kihűlt pudingot átkeverjük. Az amarettinikből 4-6 darabot, valamint egy keveset az aprított pisztáciából és a málnából félreteszünk, a többi kekszet beletesszük 4-6 desszertes pohár aljába, és meglocsoljuk a desszertborral. Erre kanalazzuk a pudingot, majd elosztjuk rajta az aprított pisztáciát és a málnát, végül pedig az ízesített Creme VEGA-t. A trifle desszerteket a félretett pisztáciával, amarettinikkel és málnaszemekkel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?