
Vegán burger



Hozzávalók
Szószhoz:
Burgerhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t a paradicsompürével, az ecettel és az agávé sziruppal összekeverjük. A szószt fűszerekkel ízesítjük.
Burger:
A salátaleveleket megmossuk, és lecsöpögtetjük. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk. Az uborkát szintén szeletekre vágjuk. A kukoricát szűrőn keresztül lecsöpögtetjük. 1 evőkanál étolajat serpenyőben felforrósítunk. A hagyma héját lehúzzuk, karikákra vágjuk, és a forró olajban megpároljuk, majd kivesszük a serpenyőből. A maradék étolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a csomagoláson található leírás szerint megsütjük benne a „húspogácsákat”. A zsemléket vízszintesen elfelezzük, és ízlés szerint zsiradék nélkül serpenyőben megpirítjuk.
Összeállítás:
A zsemlék alsó felén elosztunk 1-1 evőkanál szószt, majd rátesszük a „húspogácsákat” és a sajthelyettesítőt. A zsemléket a sütő felső részében lévő rácsra tesszük, a grill alá toljuk, és a sajtot megolvasztjuk.
Sütési idő: kb. 2-3 perc
A salátát, a paradicsomot a megmaradt szószt, az uborkát, a kukoricát és a hagymát elosztjuk a hamburgereken. A zsemlék felső részével lezárjuk, és tetszés szerint hurkapálcikával rögzítjük.


Vegán burger
Hozzávalók
4 darab elkészítéséhez
Szószhoz:
Burgerhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t a paradicsompürével, az ecettel és az agávé sziruppal összekeverjük. A szószt fűszerekkel ízesítjük.
Burger:
A salátaleveleket megmossuk, és lecsöpögtetjük. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk. Az uborkát szintén szeletekre vágjuk. A kukoricát szűrőn keresztül lecsöpögtetjük. 1 evőkanál étolajat serpenyőben felforrósítunk. A hagyma héját lehúzzuk, karikákra vágjuk, és a forró olajban megpároljuk, majd kivesszük a serpenyőből. A maradék étolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a csomagoláson található leírás szerint megsütjük benne a „húspogácsákat”. A zsemléket vízszintesen elfelezzük, és ízlés szerint zsiradék nélkül serpenyőben megpirítjuk.
Összeállítás:
A zsemlék alsó felén elosztunk 1-1 evőkanál szószt, majd rátesszük a „húspogácsákat” és a sajthelyettesítőt. A zsemléket a sütő felső részében lévő rácsra tesszük, a grill alá toljuk, és a sajtot megolvasztjuk.
Sütési idő: kb. 2-3 perc
A salátát, a paradicsomot a megmaradt szószt, az uborkát, a kukoricát és a hagymát elosztjuk a hamburgereken. A zsemlék felső részével lezárjuk, és tetszés szerint hurkapálcikával rögzítjük.

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?