Vegán burger
Hozzávalók
Szószhoz:
Burgerhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t a paradicsompürével, az ecettel és az agávé sziruppal összekeverjük. A szószt fűszerekkel ízesítjük.
Burger:
A salátaleveleket megmossuk, és lecsöpögtetjük. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk. Az uborkát szintén szeletekre vágjuk. A kukoricát szűrőn keresztül lecsöpögtetjük. 1 evőkanál étolajat serpenyőben felforrósítunk. A hagyma héját lehúzzuk, karikákra vágjuk, és a forró olajban megpároljuk, majd kivesszük a serpenyőből. A maradék étolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a csomagoláson található leírás szerint megsütjük benne a „húspogácsákat”. A zsemléket vízszintesen elfelezzük, és ízlés szerint zsiradék nélkül serpenyőben megpirítjuk.
Összeállítás:
A zsemlék alsó felén elosztunk 1-1 evőkanál szószt, majd rátesszük a „húspogácsákat” és a sajthelyettesítőt. A zsemléket a sütő felső részében lévő rácsra tesszük, a grill alá toljuk, és a sajtot megolvasztjuk.
Sütési idő: kb. 2-3 perc
A salátát, a paradicsomot a megmaradt szószt, az uborkát, a kukoricát és a hagymát elosztjuk a hamburgereken. A zsemlék felső részével lezárjuk, és tetszés szerint hurkapálcikával rögzítjük.
Vegán burger
Hozzávalók
4 darab elkészítéséhez
Szószhoz:
Burgerhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A Creme VEGA-t a paradicsompürével, az ecettel és az agávé sziruppal összekeverjük. A szószt fűszerekkel ízesítjük.
Burger:
A salátaleveleket megmossuk, és lecsöpögtetjük. A paradicsomot megmossuk, és szeletekre vágjuk. Az uborkát szintén szeletekre vágjuk. A kukoricát szűrőn keresztül lecsöpögtetjük. 1 evőkanál étolajat serpenyőben felforrósítunk. A hagyma héját lehúzzuk, karikákra vágjuk, és a forró olajban megpároljuk, majd kivesszük a serpenyőből. A maradék étolajat serpenyőben felforrósítjuk, és a csomagoláson található leírás szerint megsütjük benne a „húspogácsákat”. A zsemléket vízszintesen elfelezzük, és ízlés szerint zsiradék nélkül serpenyőben megpirítjuk.
Összeállítás:
A zsemlék alsó felén elosztunk 1-1 evőkanál szószt, majd rátesszük a „húspogácsákat” és a sajthelyettesítőt. A zsemléket a sütő felső részében lévő rácsra tesszük, a grill alá toljuk, és a sajtot megolvasztjuk.
Sütési idő: kb. 2-3 perc
A salátát, a paradicsomot a megmaradt szószt, az uborkát, a kukoricát és a hagymát elosztjuk a hamburgereken. A zsemlék felső részével lezárjuk, és tetszés szerint hurkapálcikával rögzítjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?